Uncategorized

Vad gör den bästa apoteksbutiken – äkta onlineapotek – nej … gör?

By October 5, 2020 November 6th, 2020 No Comments

Vad gör den bästa apoteksbutiken – äkta onlineapotek – nej … gör?

: För ytterligare 29 $ kan du få två dagars leveranser med en-vision-lins (många strukturer är lätt tillgängliga för två dagars distribution). EyeBuyDirect säger att det faktiskt är den enda webbplatsen som erbjuder sådan snabb leverans. Det är faktiskt dessutom värt att komma ihåg att precis som Coastal (se nedan), med varje uppsättning glasögon du förvärvar, kan du välja att EyeBuyDirect bidrar med en uppsättning till en individ i behov någonstans på planeten – du väljer var.

Skärmdump av David Carnoy / CNET Zenni har faktiskt funnits under en tid, och det är faktiskt den första webbplatsen som jag använde för att köpa billiga receptbelagda glasögon och även solglasögon online. Det är mer en budgetinriktad webbplats, såväl som genom åren fick jag några fina erbjudanden på prisvärda glasögon, särskilt när Zenni faktiskt hanterade sin periodiska tre-för-två glasögonförsäljning.

Linsen är faktiskt bra och dessa män erbjuder fina paket för uppgraderingar av fotokroma linser. testfunktion (drivs av It’s the same) som gör att du kan se glasögonen i ansiktet när du kommer runt med din persondatorns webbkamera eller till och med telefonens kamera.

: Absolut inget anmärkningsvärt. “Dina glasögon tillhandahålls ungefär två veckor från det att vårt företag får din beställning”, hävdar Zenni. I mitt äventyr sträcker det sig ibland bättre till tre hela veckor. Skärmdump genom David Carnoy / CNET Vilken prestation gör du om du redan har fått ett par glasögonstrukturer som du gillar men ditt recept är föråldrat (eller linserna på dina ramar är repade) och också vill du helt enkelt byta ut linserna? Lensabl är bland minoritetswebbplatser som tillåter dig att skicka in din egen uppsättning ramar och få en helt ny receptlins för dem alla.

En uppsättning färgade solglasögonlinser börjar på $ 97. Du lägger ut ditt recept online, väljer vilken typ Rekommenderad webbplats av lins du vill ha, och efter det levererar Lensabl ett paket tillsammans med en förbetald returetikett. Du placerar dem bara dina glasögon i containern (frakt är kostnadsfritt). Nybörjarkunder får 15% rabatt.

Just nyligen började Lensabl också erbjuda kompletta glasögonaffärer tillsammans med sina egna strukturer som börjar på $ 77 för en enskild syn Rx samt $ 177 för progressiv .: För $ 40 kan du återuppliva ditt recept online. Visst inte alla certifierar att ta ögonundersökningen på internet – du måste svara på några förfrågningar för att observera om du intygar – men om du utför, hävdar Lensabl, “Allt du behöver är din persondator, smarta enhet och angående 15 min tid. ” Dina resultat kommer faktiskt att granskas av en optiker eller ögonläkare ackrediterad i ditt tillstånd som definitivt kommer att ge dig en helt ny föreskriven via e-post.

15% rabatt på ersättningsobjektiv och även vardagliga glasögonramar tillsammans med code.Lensabl lovar “ungefär ett par veckors” vändtid från när du transporterar dina strukturer till när du förvärvar dem alla tillbaka. Skärmdump genom David Carnoy / CNET Som du säkert skulle räkna med, handlar SportRx med individer som söker sportorienterade glasögon, tillsammans med ett brett sortiment av möjligheter från viktiga glasögonföretag som Johnson, Oakley, Ray-Ban, Costa och Nike.

Även om du får en mycket bättre affär listad nedan än du kommer att få från din regionala solglasögon klänning butik, detta är verkligen inte en ekonomi webbplats och du kan enkelt sluta betala ut upp till $ 250 eller till och med ytterligare, förlitar sig på din föreskrivna. Men SportRx har några fynd på ramar och ger dig också tillgång till en äkta lins för att hjälpa dig att fatta beslut vilka glasögon som faktiskt är lämpliga för dina föreskrivna och atletiska sökningar.

Leave a Reply